My favorites | Sign in
Project Home Downloads
New issue   Search
for
  Advanced search   Search tips   Subscriptions
Issue 2: Crash when starting zotonic
1 person starred this issue and may be notified of changes. Back to list
Status:  Fixed
Owner:  ma...@pobox.com
Closed:  Nov 2009


Sign in to add a comment
 
Reported by livingtrue, Nov 13, 2009
When I run ./start.sh i get CRASH:

=CRASH REPORT==== 13-Nov-2009::13:46:54 ===
  crasher:
    initial call: default:init/1
    pid: <0.109.0>
    registered_name: []
    exception exit: {bad_return_value,{error,eacces}}
      in function  gen_server:init_it/6
    ancestors: ['z_module_sup$default',<0.75.0>,z_sites_sup,zotonic_sup,
                  <0.55.0>]
    messages: []
    links: [<0.108.0>]
    dictionary: []
    trap_exit: true
    status: running
    heap_size: 1597
    stack_size: 24
    reductions: 1757
  neighbours:

Nov 13, 2009
#1 livingtrue
This happend after i reinstall zotonic, i delete all exisitng code and get it from
mercurial again, create dbuser and db again and run ./start.sh
Nov 13, 2009
Project Member #2 ma...@pobox.com
Hello livingtrue,

Can you attach the complete output of ./start.sh?
Just a quick check, did you configure priv/sites/default/config?

Thanks, Marc

Nov 13, 2009
Project Member #3 ma...@pobox.com
(No comment was entered for this change.)
Owner: profile.url
Nov 13, 2009
#4 livingtrue
Yes, i configure config.in, rename it to config
I attach terminal output:
zotonic_crash.txt
752 KB   View   Download
Nov 13, 2009
Project Member #5 ma...@pobox.com
Can you pull a new version?
I made a fix in revision: 9779952df7
Nov 13, 2009
Project Member #6 ma...@pobox.com
(No comment was entered for this change.)
Status: Fixed
Sign in to add a comment

Powered by Google Project Hosting