My favorites | Sign in
Project Home Downloads Wiki Issues Source
New issue   Search
for
  Advanced search   Search tips   Subscriptions
Issue 78: After tween, some buttons stop working properly
1 person starred this issue and may be notified of changes. Back to list
Status:  New
Owner:  ----


Sign in to add a comment
 
Reported by niscovol...@gmail.com, Sep 1, 2010
Hi,

First of all, I'm using AS3, Flash CS4, Tweener version 1.33.74 and Flash Player 10 (have tryed with version 9 and doesn't work either).

I'm working on a xml driven menu, which has a mc that contains the buttons. These buttons ara movieclips with buttonMode set to true.

The thing is that when I tween the buttons container mc, either to change it's x position, either to change it's alpha value, either to do whatever else, the buttons inside of that container stop working properly. The ones in the middle work fine but the ones at the begining or at the end don't.

Why would that happend?

Thanks in advance. 






In case of a defect report, please use this form for *VERIFIED* bugs only. If you're unsure whether this is a defect or not, or you're unsure you're using the right syntax, use the mailing list first to ask for advice or to check if you're doing anything wrong.

Q. What is the expected outcome? What happens instead?

Q. What code will reproduce the problem?

Q. What version of the class are you using, and under which development environment (IDE version, compiler, etc)?

Please provide any additional information below. Also, please attach *small*, sample files with minimum functionality to reproduce the problem if possible.

Sign in to add a comment

Powered by Google Project Hosting