My favorites | Sign in
Project Home Downloads Wiki Issues Source
New issue   Search
for
  Advanced search   Search tips   Subscriptions
Issue 3806: Links not handles correctly
1 person starred this issue and may be notified of changes. Back to list
Status:  New
Owner:  ----


Sign in to add a comment
 
Reported by Tren...@gmail.com, Oct 28, 2011
Is this a bug or a support request?  If it's a support request, please join
the discussion mailing list at http://groups.google.com/group/k-9-mail and
ask there.

What's going wrong?  I have a program called pocketMoney that will create send out a message after I enter a transaction.  This email contains a link that is sent to another person who can then open the email click on the link and it automatically brings up thier pocketMoney app and populates the data for the same transaction.  The link seems to be created correctly but when it is recieved it does not show up as a link.  

Have you looked for another ticket that might already be about your bug?
If not, visit https://code.google.com/p/k9mail/issues/searchtips before
submitting this bug report.

What steps will reproduce the problem?
1.
2.
3.

What do you expect to have happen?

What do you see instead?

What version of K-9 are you using?  Latest version

Is your email account a POP account, Exchange Account or an IMAP account? IMAP

In order for us to have a chance at helping you with a complex issue, we're
going to need a debug log from your phone. You can dramatically increase
the chances of a quick and successful resolution to this issue by following
the directions at https://github.com/k9mail/k-9/wiki/LoggingErrors -- If
you can't give us a trace, there's a pretty good chance that we won't be
able to act on your bug report.


What else should we know?

alogcat.2011-10-28-15-09-29-0600.txt
81.8 KB   View   Download
Sign in to add a comment

Powered by Google Project Hosting